ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Μασητικά-Κρίκοι Οδοντοφυΐας

Κωδικός: D-133
Δροσιστικός κρίκος οδοντοφυίας καρπούζι Dr Brown'sΕιδικά σχεδιασμένοι από παιδοδοντίατρο.Δροσίζουν και ανακουφίζουν τα ερεθισμένα βρεφικά ούλα κάνοντας ταυτόχρονα μασάζ. Καταπραϋνουν άμεσα όλα τα μέρη της γνάθου, και απαλύνουν τον πόνο της οδοντοφυΐας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο συμπαγή..
3.60€ 4.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2.90€
Κωδικός: D-136
Εργονομικός Μασητικός Κρίκος Οδοντοφυίας Dr Brown's σε κόκκινο χρώμαΕιδικά σχεδιασμένος από παιδοδοντίατρο.Κατάλληλος για άνω των 3 μηνών.Ο σχεδιασμός του είναι ιδανικός για να το πιάνει με τα μικρά του δάχτυλα το μωρό σας.Από σιλικόνη εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής.Ιδανικός για δάγκωμα,μάσημα,εξ..
3.60€ 4.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2.90€
Κωδικός: D-137
Εργονομικός Μασητικός Κρίκος Οδοντοφυίας Dr Brown's σε Μπλέ ΧρώμαΕιδικά σχεδιασμένος από παιδοδοντίατρο.Κατάλληλος για άνω των 3 μηνών.Ο σχεδιασμός του είναι ιδανικός για να το πιάνει με τα μικρά του δάχτυλα το μωρό σας.Από σιλικόνη εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής.Ιδανικός για δάγκωμα,μάσημα,εξερε..
3.60€ 4.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2.90€
Κωδικός: D-134
Μασητικός Κρίκος Οδοντοφυίας Αλεπού Dr Brown'sΕιδικά σχεδιασμένος από παιδοδοντίατρο.Σε σχήμα Αλεπού.Κατάλληλος για άνω των 3 μηνών.Ο σχεδιασμός του είναι ιδανικός για να το πιάνει με τα μικρά του δάχτυλα το μωρό σας.Από σιλικόνη εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής.Ιδανικός για δάγκωμα,μάσημα,εξερεύνη..
3.60€ 4.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2.90€
Κωδικός: D-135
Μασητικός Κρίκος Οδοντοφυίας Ελέφαντας Dr Brown'sΕιδικά σχεδιασμένος από παιδοδοντίατρο.Σε σχήμα Ελέφαντα.Κατάλληλος για άνω των 3 μηνών.Ο σχεδιασμός του είναι ιδανικός για να το πιάνει με τα μικρά του δάχτυλα το μωρό σας.Από σιλικόνη εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής.Ιδανικός για δάγκωμα,μάσημα,εξε..
3.60€ 4.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2.90€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)